Home Actualitate Tânăr dispărut pe munte, în Stațiunea Straja

Tânăr dispărut pe munte, în Stațiunea Straja

270
0

În data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 23.40, în urma unui apel la numărul unic de urgență 112, un bărbat a semnalat faptul că nu îşi mai găseşte fratele, aceştia aflându-se împreună în staţiunea Straja.

Jandarmii aflaţi în serviciu la Postul de Jandarmi Montan Straja împreună cu membrii echipelor de intervenție montană din zona Văii Jiului şi Hațeg (20 de jandarmi), precum şi 3 poliţişti şi 5 membrii Salvamont Hunedoara au început acţiunea de căutare a persoanei disparute în staţiune, în zona pârtiilor şi a cabanelor din staţiune.

Persoana disparută este un tânăr de 26 de ani din Lupeni şi a fost văzută ultima dată in jurul orei 16.00, pe camerele de supraveghere de la Cabana Edelweiss.

Condiţiile de căutare nefiind tocmai prielnice, având în vedere că vântul sufla cu putere, iar vizibilitatea era foarte scazută, la ora 04.40 s-a dispus încetarea acţiunii de căutare.

Căutările au fost reluate astăzi, 26 decembrie a.c., de către 16 jandarmi şi 14 salvamontişti, constituiţi în echipe mixte.

Tânărul care s-a rătăcit, a ajuns în comuna Şuşiţa, judeţul Gorj şi după ce a reuşit să-şi încarce telefonul şi-a sunat familia, astăzi în jurul orei 10.50.

Acesta nu prezintă probleme de sănătate.

Comunicat de presă: Inspectoratul de Jandarmi al Județului Hunedoara

FOTO: Inspectoratul de Jandarmi al Județului Hunedoara

Facebook Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here